6013 G1/8 230V Burkert na lageru Mechatronic

6013 G1/8 230V Burkert

Elektromagnetni ventil 6013 G1/8 230V Burkert je visokokvalitetan ventil koji se koristi za kontrolu protoka tečnosti ili gasa u različitim aplikacijama

6013 G1/8 230V Burkert

Ovaj model je specifičan po tome što radi na naponu od 230V i ima navoj veličine G1/8, što ga čini pogodnim za širok spektar primena.

Burkert je poznat po pouzdanosti i kvalitetu svojih proizvoda, pa možete biti sigurni da ovaj elektromagnetni ventil pruža visok nivo performansi i pouzdanosti. Ovaj ventil je posebno dizajniran da omogući preciznu kontrolu protoka tečnosti ili gasa u industrijskim procesima, medicinskim aparatima, laboratorijskim uređajima i slično.

Uz visoku pouzdanost i preciznu kontrolu, ovaj elektromagnetni ventil  nudi i jednostavnu instalaciju i održavanje, što ga čini popularnim izborom među inženjerima i tehničarima širom sveta.

Elektromagnetni ventil Burkert

Ovaj elektromagnetni ventil  je deo naše trenutne ponude proizvoda na lageru. Za više informacija o dostupnosti i porudžbini, kontaktirajte Mechatronic. Naš tim će vam rado pomoći da pronađete pravo rešenje za vaše potrebe za kontrolom protoka tečnosti ili gasa.

Mechatronic

Elektromagnetni ventil 6013 G1/8 230V Burkert

Kvalitet i pouzdanost Burkert elektromagnetnih ventilla

Uz visoku kvalitetu i pouzdanost Burkert elektromagnetnih ventila, Mechatronic nudi brzu dostupnost proizvoda direktno sa lagera. Kontaktirajte nas danas kako biste osigurali svoj elektromagnetski ventil i obezbedili efikasnu kontrolu protoka u vašim sistemima.

Elektromagnetni ventil proizvođača Burkert je idealno rešenje za vaše potrebe za kontrolom protoka tečnosti ili gasa. Sa brzom dostupnošću sa našeg lagera, možemo vam obezbediti ovaj ventil u najkraćem mogućem roku. Kontaktirajte Mechatronic danas kako biste saznali više o ovom proizvodu i poručili svoj primerak.

Mechatronic

Industrijska automatizacija

Dodatne informacije

Za sve dodatne informacije o elektromagnetnom ventilu 6013 G1/8 230V Burkert ili za porudžbinu, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-pošte. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne. Takođe, možete nas posetiti na našoj adresi da biste razgovarali o vašim potrebama za kontrolom protoka tečnosti ili gasa.

Adresa

Tolstojeva 46

18000 Niš

Radno vreme

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Mechatronic