Oblast delatnosti

Mechatronic.

Izrada elektrotehnicke dokumentacije

Izrada elektrotehničke dokumentacije je ključna za svaki projekat izrade elektrotehničke opreme. Ova dokumentacija obuhvata sve potrebne tehničke specifikacije, crteže, šeme, uputstva za montažu i korišćenje, kao i sve ostale relevantne informacije koje su neophodne za proizvodnju i korišćenje opreme.

Isporuka opreme

Kada je u pitanju isporuka, imamo efikasan sistem logistike koji omogućava brzu i sigurnu dostavu opreme na željenu lokaciju.

Izrada ormana

Vodimo računa o ergonomiji, funkcionalnosti i bezbednosti. Ormari su dobro projektovani kako bi se osiguralo optimalno raspoređivanje komponenti išto olakšava održavanje . Takođe, izrađeni su od kvalitetnih materijala koji pružaju adekvatnu zaštitu od spoljnih uticaja, kao što su vlaga, prašina i mehanička oštećenja.

Izvodjenje radova

Imamo stručan tim elektroinženjera koji su obučeni za rad sa elektrotehničkom opremom. Upoznati su sa svim tehničkim specifikacijama opreme i rade u skladu sa svim važećim standardima i propisima.

Izrada Software-a

Imamo tim programera i inženjera sa iskustvom u razvoju softvera za industrijsku primenu. Naš softver je pouzdan, efikasan i pruža sve potrebne funkcionalnosti za upravljanje elektrotehničkom opremom.

Pustanje u rad

Puštanje u rad je poslednji korak u procesu implementacije elektrotehničke opreme. To obuhvata testiranje svih sistema i komponenti opreme kako bi se osiguralo da sve funkcioniše ispravno i u skladu sa očekivanjima.

Merenje elektricnih i ostalih procesnih parametara

Kada je reč o merenju ostalih procesnih parametara, biramo odgovarajuće senzore i instrumente koji su prilagođeni konkretnim uslovima i zahtevima procesa. Takođe, naša merenja su ouzdana i mogu se koristiti za donošenje informisanih odluka o upravljanju procesom.

Oblast delatnosti Mechatronic

Zainteresovani ste za naše usluge iz oblasti industrijske automatizacije? Slobodno nas kontaktirajte kako bismo razgovarali o vašim potrebama i pružili vam najbolje moguće rešenje. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u svakom koraku, od projektovanja do puštanja sistema u rad.

 Kontaktirajte nas kako biste se uverili u kvalitet našeg rada i pronašli rešenje koje odgovara vašim potrebama.

Life is a motion

Naši dobavljači operme

Naši klijenti

Tigar Tyres Pirot
JKP VIK Aleksinac
Kvalitet AD Niš.
Belus d.o.o. Niš
Belus d.o.o. Niš
Golubovic Metal Niš
industrijska automatizacija procesne opreme u Golubović Metal
Golubovic Metal Niš
MAT-ING Niš
Smart Irrigation Solutions Beograd
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Mechatronic