Mechatronic

Partneri i klijenti

Sa iskustvom preko 18 godina, naša kompanija ima širok spektar klijenata . Oni su životni izvor našeg poslovanja.

Napraviti upit

  +381 63 410 639

  Partneri i klijenti su najbolji dokaz pouzdanosti, kvaliteta i efikasnosti naših usluga, proizvoda i rešenja u oblasti industrijske automatizacije procesne opreme.

  O nama

  Firma Mechatronic Niš nudi rešenja za idustrijsku automatizaciju procesne opreme. Industrijska automatizacija procesne opreme -proces primene različitih tehnologija kako bi se procesna oprema u industrijskom okruženju mogla automatski upravljati i nadgledati.

  Partneri i klijenti dugogodišnja saranja Mechatronic Niš zadovoljni klijenti

  Partneri i klijenti

  Partneri i klijenti s kojima Mechatronic d.o.o. sarađuje su  dodatni dokaz kvaliteta i stručnosti naše firme. Partnerstva s renomiranim firmama u različitim oblastima industrije  ukazaju na to da naša firma ima reputaciju pouzdanog i stručnog pružatelja usluga i proizvoda. Takođe, partnerstva s drugim firmama  omogućuju pristup novim tehnologijama, stručnosti i resursima koji će pomoći vašoj firmi da ostvari svoje poslovne ciljeve.

   

  Partneri i klijenti

  Partneri i klijenti

  Način razmišljanja firme Mechatronic je da napravimo rešenja koja su pouzdana uz besprekornu tehničku podršku.

  Zadovoljni klijenti

  Klijenti  su zadovoljni proizvodima ili uslugama koje su dobili od naše firme. To znači da su naši klijenti bili zadovoljni kvalitetom naših proizvoda ili usluga, rokovima isporuke, odnosom prema klijentima, naknadnom podrškom, cenama i drugim činjenicama koje su važne za njihovo iskustvo kao našeg klijenta. Naši klijenti  preporučuju Mechatronic  drugima i na taj način održavaju dobar imidž naše firme.

  Preporuke i pozitivna iskustva naših klijenata mogu vas svakako postaći  da se odlučite za saradnju s nama.Oni vam  mogu pružiti dodatnu potvrdu kvaliteta našeg poslovanja.

   

  "Jako korektna ekipa. Sve preporuke za saradnju."
  Tigar Tyres

  Mechatronic

  Industrijska automatizacija procesne opreme, primena automatizacije u procesnoj industriji kako bi se kontrolisao i upravljao proces proizvodnje, obrade ili distribucije nekog proizvoda ili materijala

  Partneri klijenti firme Mechatronic, referentni projekti i uspešne implementacije u industrijskim procesima su dokaz naše  saradnje. Sa iskustvom preko 18 godina, naša kompanija ima širok spektar klijenata i partnera. Naši klijenti su životni izvor našeg poslovanja.

  error: Content is protected !!
  Scroll to Top
  Mechatronic